Leuke camping met jaarplaatsen Duffel

Een oogverblindende camping met jaarplaatsen bij Duffel

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs mooi gelegen in de omgeving van Duffel

Voor een zalige vakantietijd voor de hele familie vlakbij Duffel moet u bij onze camping met jaarplaatsen aankloppen. We hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig verblijf te geven. In de camping met jaarplaatsen nabij Duffel kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of zorgeloos heerlijk luieren. De actieve kinderen kunnen altijd op onze camping met jaarplaatsen zich uitleven in de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk verschaffen we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een top horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een sublieme omgeving te verkennen nabij Duffel.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt bij Duffel

Aan drank- en eetmogelijkheden is er absoluut geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant/tavernes hebben we snack- en drankautomaten die constant tot uw beschikking zijn. De keuken in ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Recreatieverenigingen amuseren alle kampeergasten met een enorm geslaagd animatieluik waarin zowel de jongeren als de volwassenen zich zullen amuseren. Fun gegarandeerd. Voor de doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat een goed uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de nabije buurt vindt u trouwens een tweetal knusse herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping proper en goed onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met jaarplaatsen.

De goed uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Overal is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Duffel!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Duffel

U kunt Diepvennen, bij Duffel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Duffel!