Kamperen

het ideale gezinsverblijfpark met zwemparadijs

Het mooie 10 ha kampeerterrein is centraal gelegen.

Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. U kunt gebruik maken van goed onderhouden sanitair, warme douches en een wasserette.

Het verblijfpark biedt goed uitgeruste toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur.

Huren:

Informeer naar onze huurmogelijkheden.

kampeerverblijfparkdiepvennen_kamperen-trekkershut2

Uw perfect vakantieverblijf is ongetwijfeld de Freedom Prestige chalet.
De Freedom Prestige is de nieuwe standaard voor een fantastische chalet waarvoor u niet te diep in de portemonnee hoeft te tasten. Met zijn standaard goed isolatiegraad, pvc-buitenbekleding, centrale verwarming, hoge kwaliteit en geweldige afwerking zorgt de Freedom Prestige voor een ware revolutie in de sector.

Deze chalet wordt gebouwd volgens de strengste Europese normen en zal u verrassen zowel qua kwaliteit als design. Doordat u zelf het salon en de eethoek moet meubileren kan u uw persoonlijke toets aan deze chalet nog verhogen. Wenst u uw Freedom Prestige Chalet nog verder te personaliseren? Geen probleem! Wij kunnen uw chalet volledig naar wens bouwen qua maatuitvoering, indeling als materiaalkeuze.