Fantastische camping met toeristische plaatsen Bornem

Een unieke camping met toeristische plaatsen bij Bornem

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fantastisch gesitueerd nabij Bornem

Eén perfect adres voor een heerlijke vakantie vlakbij Bornem: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. We hebben alles in petto om u een geweldig logement te verschaffen. Op het camping met toeristische plaatsen in de omgeving van Bornem kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of gewoon heerlijk nietsdoen. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer verzekeren dat de kleintjes zich geen enkel moment vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Daarbovenop bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, in een fraaie setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving nabij Bornem

Met twee restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen moment honger hebben. De keuken in het restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning dankzij een uiterst afwisselend animatieprogramma voor jong en oud. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet gaan voor de broodnodige aankopen. In de nabije omgeving vindt u voorts enkele herbergen. Daarnaast kan u permanent gebruik maken van netjes onderhouden toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met toeristische plaatsen vindbaar in de buurt van Bornem!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Bornem

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Bornem is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De ronduit prachtige natuur bij Bornem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Bornem!