Fantastische camping met jaarplaatsen Sint-Katelijne-Waver

Een fraaie camping met jaarplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fantastisch gesitueerd op korte afstand van Sint-Katelijne-Waver

Voor een heerlijke kampeervakantie voor de ganse familie nabij Sint-Katelijne-Waver moet u bij Diepvennen zijn. Wij hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om ieder een onvergetelijk verblijf te verschaffen. Op het camping met jaarplaatsen in de buurt van Sint-Katelijne-Waver kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, petanque,… ) of gewoon heerlijk rusten. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kinderbad. Uiteraard verschaffen we ook animatie, een uitgebreid horeca-aanbod en buiten de camping is er een schitterende omgeving te verkennen rondom Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een prachtomgeving nabij Sint-Katelijne-Waver

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. De keuken in het restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen onze gasten met een geweldig leuk animatieluik waarin zowel de jongeren als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Pret gegarandeerd. Voor de doordeweekse boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen staat er een uitstekend gesorteerde minimarkt. Wanneer u niet op de camping wilt eten, kan u twee prima herbergen vinden op korte afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Katelijne-Waver is een prima toegeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Sint-Katelijne-Waver

U kan Diepvennen, bij Sint-Katelijne-Waver, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver!