Prachtige camping met jaarplaatsen Lebbeke

Een unieke camping met jaarplaatsen bij Lebbeke

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd bij Lebbeke

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor het hele gezin in de buurt van Lebbeke moet je echt bij Diepvennen aankloppen. Wij hebben werkelijk alles in petto om u een geweldig verblijf te verschaffen. Relaxen sporten en tafelen, het kan allemaal bij onze camping met jaarplaatsen Diepvennen uitgerust met visvijver en zwemvijver en bovendien gelegen in de uitmuntende en fameuze omgevingskader in de buurt van Lebbeke. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Bovendien leveren wij animatie, horeca, een sublieme locatie, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Lebbeke

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger hebben. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u genieten van heerlijke gastronomie. Gedurende het seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een uiterst tof animatieprogramma voor oud en jong. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met jaarplaatsen staat er een uitstekend uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de directe omtrek vindt u bovendien twee sfeervolle herbergen. Daarnaast kan u dag en nacht gebruik maken van prima onderhouden toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de omgeving van Lebbeke!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Lebbeke

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Lebbeke is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Lebbeke kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Lebbeke!