Prachtige camping Sint-Katelijne-Waver

Een kostelijke camping bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs fantastisch gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver

Voor een zalige vakantietijd voor de ganse familie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver moet u echt bij Diepvennen langskomen. Op onze camping die zeer wat dingen in huis heeft, kan u een sublieme campingtijd doormaken. uitrusten, al die dingen kunnen op onze camping Diepvennen uitgerust met zwempoel en visvijver en gelokaliseerd in de inspirerende en fameuze omgeving in de buurt van Sint-Katelijne-Waver. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van onze camping zich uitleven in de mooie speeltuin of het populaire kinderbad. Daarenboven leveren wij animatie en horeca, middenin een heerlijke setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt bij Sint-Katelijne-Waver

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. De heerlijke keuken in ons restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning door middel van een zeer leuk animatie-aanbod voor alle leeftijden. Toffe toestanden gegarandeerd. De winkel op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de nodige boodschappen. Wanneer u buiten het kampeerterrein wilt tafelen, kan u enkele degelijke herbergen vinden op korte afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen netjes en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping.

De prima uitgeruste camping Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping ideaal geschikt voor uitjes naar Sint-Katelijne-Waver

U kan Diepvennen, bij Sint-Katelijne-Waver, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Sint-Katelijne-Waver is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Sint-Katelijne-Waver!