Prachtige camping met jaarplaatsen Rumst

Een oogverblindende camping met jaarplaatsen bij Rumst

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs prachtig gesitueerd in de buurt van Rumst

Voor een zalige vakantie voor de ganse familie vlakbij Rumst moet u echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen aankloppen. We hebben absoluut alles in huis om iedereen een fantastisch verblijf te geven. Op het camping met jaarplaatsen bij Rumst kunt u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, petanque,… ) of aangenaam aangenaam rusten. Het kinderbad, de speeltuin en vele andere mogelijkheden tot kinderamusement maken dat de ‘kids’ zich geen seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Uiteraard garanderen we ook animatie, een zeer ruim horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen valt er een fabuleuze omgeving te ontdekken op korte afstand van Rumst.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Rumst

Met 2 restaurant-tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams entertainen de kampeergasten met een enorm geslaagd animatieprogramma waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen vermaken. Fun en plezier gegarandeerd. Voor uw nodige boodschappen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met jaarplaatsen staat er een goed uitgeruste supermarkt. Als u niet op de camping wilt tafelen, kunt u een paar prima gezellige herbergen uitproberen op korte afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de omgeving van Rumst!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Rumst

U kunt Diepvennen, vlakbij Rumst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Rumst is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Rumst!