Unieke camping met stacaravans Lebbeke

Een luisterrijke camping met stacaravans bij Lebbeke

 Diepvennen, de ideale camping met stacaravans met zwemparadijs knap gesitueerd nabij Lebbeke

Voor een heerlijke vakantie voor de hele familie nabij Lebbeke moet u bij camping met stacaravans Diepvennen zijn. In onze camping met stacaravans die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een schitterende kampeertijd meemaken. Sporten, relaxen, zwemmen, al die dingen kunnen bij onze camping met stacaravans die uitgerust is met visvijver en zwempoel en gelegen in de kansrijke en schilderachtige omgeving bij Lebbeke. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer staan er garant voor dat de ‘kids’ zich geen enkel moment vervelen op de camping met stacaravans. Daarenboven bieden wij animatie, horeca, middenin een ronduit prachtige locatie, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving nabij Lebbeke

Met 2 restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. In het fijne restaurant Ter Wilgen kunt u rustig genieten van overheerlijke schotels. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen alle kampeerders met een geweldig gesmaakt animatie-aanbod waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen aan hun trekken komen. Zodat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping met stacaravans. De supermarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet gaan voor de onmisbare boodschappen. Indien u buiten het kampeerterrein wilt eten, kunt u een tweetal uitstekende herbergen vinden op korte afstand. De wasinfrastructuur is op onze camping schoon en prima onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met stacaravans.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met stacaravans. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een uitstekend uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitjes naar Lebbeke

U kan Diepvennen, vlakbij Lebbeke, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Lebbeke is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Lebbeke!