Fantastische camping met stacaravans Ruisbroek

Een luisterrijke camping met stacaravans bij Ruisbroek

 Diepvennen, de perfecte camping met stacaravans met zwemparadijs geweldig gesitueerd in de omgeving van Ruisbroek

Slechts één adres voor een fabuleuze kampeertijd nabij Ruisbroek: camping met stacaravans Diepvennen. Op de camping met stacaravans die heel wat dingen in huis heeft, kan u een betoverende campingtijd doormaken. uitrusten, het kan allemaal bij onze camping met stacaravans Diepvennen die beschikt over zwemvijver en visvijver en bovendien gelegen in de uitmuntende en oogverblindende omgeving vlakbij Ruisbroek. Kinderen kunnen altijd op onze camping met stacaravans hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarenboven hebben we bij Diepvennen animatie en horeca, in een natuurrijke setting, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en topanimatie in een topomgeving nabij Ruisbroek

Met 2 tavernes/restaurants en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen al onze gasten met een zeer gevuld animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Met als doel dat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met stacaravans. De supermarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de onmisbare boodschappen. In de nabije omtrek vindt u trouwens een tweetal gezellige herbergen. Bovendien kan u gebruik maken van netjes onderhouden toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met stacaravans. Verder verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Ruisbroek is een zeer goed uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitstapjes naar Ruisbroek

Onze camping met stacaravans, strategisch gelegen in het land, vlakbij Ruisbroek is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Ruisbroek!