Leuke camping met jaarplaatsen Sint-Katelijne-Waver

Een fantastische camping met jaarplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd op korte afstand van Sint-Katelijne-Waver

1 perfecte locatie voor een fabuleuze vakantie vlakbij Sint-Katelijne-Waver: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben alles in (ons gastvrije) huis om u een fantastisch verblijf te bezorgen. Op het camping met jaarplaatsen in de buurt van Sint-Katelijne-Waver kunt u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of zorgeloos lekker rusten. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere speelmogelijkheden verzekeren dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Vanzelfsprekend voorzien wij ook animatie op maat, een zeer mooi horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een betoverende buurt te verkennen nabij Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Sint-Katelijne-Waver

Aan drank- en eetmogelijkheden is er absoluut geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop de twee restaurant-taverenes hebben we zowel snack- als drankautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. In het restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van heerlijke gerechten. Tijdens het kampeerseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning door middel van een heel tof animatie-aanbod voor iedereen: jong of oud. Vermaak gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen staat een uitstekend voorziene minimarkt. Indien u buiten het terrein wilt eten, kunt u een tweetal degelijke gezellige herbergen vinden op korte afstand. Bovendien kan u permanent gebruik maken van zeer goed in orde gehouden toiletten, warme douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Sint-Katelijne-Waver!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Sint-Katelijne-Waver is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De grandioze natuur bij Sint-Katelijne-Waver kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver!