Unieke camping met chalets Buggenhout

Een oogverblindende camping met chalets bij Buggenhout

 Diepvennen, de beste camping met chalets met zwemparadijs schitterend gesitueerd vlakbij Buggenhout

Voor een fantastische vakantie voor het ganse gezin bij Buggenhout moet u echt bij Diepvennen langskomen. We hebben alles in huis om iedereen een fantastisch logement aan te bieden. In het camping met chalets in de buurt van Buggenhout kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, petanque,… ) of doodeenvoudig lekker rusten. De actieve kinderen kunnen altijd op onze camping met chalets zich uitleven op de veilige speeltuin of het propere kinderbad. Daarbovenop bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, in een wondermooie omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving bij Buggenhout

Met 2 restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. De heerlijke keuken in het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een heel afwisselend animatie-aanbod voor iedereen: jong of oud. Met als doel dat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping met chalets. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver moet lopen voor de nodige aankopen. In de directe omtrek vindt u voorts 2 gezellige herbergen. Verder kan u permanent gebruik maken van goed verzorgd sanitair, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met chalets. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met chalets vindbaar in de buurt van Buggenhout!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitstapjes naar Buggenhout

U kan Diepvennen, bij Buggenhout, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De prachtige natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Buggenhout!