Leuke camping Opwijk

Een luisterrijke camping bij Opwijk

 Diepvennen, de beste camping met zwemparadijs wondermooi gelegen op korte afstand van Opwijk

Voor een zalige vakantie voor de hele familie in de buurt van Opwijk moet u echt bij onze camping aankloppen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. In het camping niet ver van Opwijk kunt u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of doodeenvoudig lekker nietsdoen. De actieve kinderen kunnen op de camping hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Daarbovenop hebben we bij Diepvennen animatie en horeca, een interessante omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met topvoorzieningen en animatie op maat in een topomgeving bij Opwijk

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken absoluut geen gebrek bij camping Diepvennen, want bovenop de 2 taverne/restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die 24/24 beschikbaar staan. In het fijne restaurant Ter Wilgen kunt u aangenaam genieten van overheerlijke schotels. Medewerkers van de recreatieploeg amuseren de gasten met een zeer tof animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Fun en plezier gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping is er een prima uitgeruste minimarkt/supermarkt. In de nabije omtrek vindt u voorts enkele herbergen. Voorts kan u dag en nacht gebruik maken van zeer goed in orde gehouden toiletten, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping vindbaar in de buurt van Opwijk!

Centraal gelegen Diepvennen, camping perfect geschikt voor tripjes naar Opwijk

U kan Diepvennen, bij Opwijk, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Opwijk!