Unieke camping met zwemvijver Sint-Katelijne-Waver

Een oogverblindende camping met zwemvijver bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de ideale camping met zwemvijver met zwemparadijs mooi gelegen in de buurt van Sint-Katelijne-Waver

Voor een heerlijke kampeervakantie voor het hele gezin bij Sint-Katelijne-Waver moet je echt bij Diepvennen aankloppen. Op onze camping met zwemvijver die zeer veel in huis heeft, kunt u een fraaie campingtijd beleven. Op het camping met zwemvijver niet ver van Sint-Katelijne-Waver kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of doodeenvoudig zalig nietsdoen. Kinderen kunnen op de camping met zwemvijver zich uitleven op de speeltuin of het propere kinderbad. Uiteraard verschaffen wij ook animatiemogelijkheden, een zeer mooi horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen valt er een oogverblindende omgeving te verkennen rondom Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en topanimatie in een leuke buurt nabij Sint-Katelijne-Waver

Met 2 taverne-restaurtants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger hebben. De topkeuken in het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Tijdens het vakantieseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een enorm tof animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Zodat u zich geen minuut verveelt op onze camping met zwemvijver. Voor de nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met zwemvijver staat er een degelijk gesorteerde supermarkt/minimarkt. In de directe omtrek vindt u voorts twee knusse herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen proper en uitstekend onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met zwemvijver.

De goed uitgeruste camping met zwemvijver Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Katelijne-Waver is een uitstekend uitgeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitstapjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met zwemvijver, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Sint-Katelijne-Waver is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met zwemvijver kan u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De oogverblindende natuur bij Sint-Katelijne-Waver kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Sint-Katelijne-Waver!