Leuke camping met seizoensplaatsen Puurs

Een magnifieke camping met seizoensplaatsen bij Puurs

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs schitterend gelegen vlakbij Puurs

Voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin bij Puurs moet u bij onze camping met seizoensplaatsen langskomen. In de camping met seizoensplaatsen die heel wat dingen te bieden heeft, kunt u een betoverende vakantieperiode meemaken. In het camping met seizoensplaatsen in de buurt van Puurs kunt u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisvelden, petanque,… ) of doodleuk lekker niksen. De allerkleinsten kunnen altijd op onze camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Daarenboven hebben wij animatie en horeca, een grandioze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Puurs

Aan eet- en drankgelegenheden is er geen tekort bij camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes bieden we snack- en drankautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. De heerlijke keuken in het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een zeer tof animatie-aanbod voor mensen van alle leeftijden. Met als doel dat u zich geen enkele seconde verveelt op de camping met seizoensplaatsen. De minimarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de nodige aankopen. Wanneer u niet op de campingplaats wilt eten, kunt u enkele uitstekende herbergen uitproberen op korte afstand. Voorts kan u dag en nacht gebruik maken van zeer goed in orde gehouden toiletten, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met seizoensplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Puurs!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Puurs

Onze camping met seizoensplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Puurs is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Puurs!