Fantastische camping met jaarplaatsen Merchtem

Een mooie camping met jaarplaatsen bij Merchtem

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fraai gesitueerd op korte afstand van Merchtem

Voor een geweldige vakantieperiode voor het ganse gezin nabij Merchtem moet je echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen aankloppen. Op onze camping met jaarplaatsen die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een fraaie kampeervakantie meemaken. Op de camping met jaarplaatsen in de omgeving van Merchtem kunt u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of doodeenvoudig lekker rusten. De speeltuin, het kinderbad en vele andere speelmogelijkheden maken dat de kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Natuurlijk garanderen we eveneens animatie voor jong en oud, een zeer uitgebreid horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een heerlijke omgeving te ontdekken rondom Merchtem.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met goede accommodatie en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Merchtem

Met twee taverne-restaurtants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Gedurende het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename intermezzo’s dmv een enorm tof animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassen. Zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met jaarplaatsen. De winkel op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de broodnodige inkopen. In de nabije buurt vindt u trouwens twee herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uwer beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de buurt van Merchtem!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Merchtem

U kan Diepvennen, vlakbij Merchtem, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een beeldige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Merchtem is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Merchtem!