Leuke camping met staanplaatsen Meise

Een fraaie camping met staanplaatsen bij Meise

 Diepvennen, de ideale camping met staanplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd bij Meise

Slechts één topper voor een formidabele kampeervakantie nabij Meise: het camping met staanplaatsen Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in petto om u een formidabel logement te bezorgen. Sporten, zwemmen, relaxen, al dat kan bij de camping met staanplaatsen Diepvennen die beschikt over zwem- en visvijver en gelokaliseerd in de interessante en aangename setting bij Meise. De speeltuin, het kinderbad en vele andere vormen van kinderentertainment zorgen ervoor dat de ‘kids’ zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Vanzelfsprekend verschaffen we eveneens animatie voor jong en oud, een zeer ruim horeca-aanbod en naast de camping is er een grandioze omgeving te verkennen nabij Meise.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt nabij Meise

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen gebrek in camping met staanplaatsen Diepvennen, want naast onze twee taverne/restaurants hebben we snack- en drankautomaten die altijd beschikbaar staan. De heerlijke keuken in het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning dankzij een enorm leuk animatie-aanbod voor alle leeftijden. Fun gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met staanplaatsen staat een prima uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de directe buurt vindt u verder twee herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn voorzien op de camping met staanplaatsen.

De goed uitgeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met staanplaatsen vindbaar in de omgeving van Meise!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Meise

U kunt Diepvennen, vlakbij Meise, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Meise!