Fantastische camping met jaarplaatsen Boom

Een fraaie camping met jaarplaatsen bij Boom

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen vlakbij Boom

Voor een heuglijke vakantietijd voor de ganse familie in de omgeving van Boom moet u bij camping met jaarplaatsen Diepvennen aankloppen. We hebben alles in huis om u een heuglijk verblijf te verschaffen. In het camping met jaarplaatsen nabij Boom kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of simpelweg lekker luieren. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met jaarplaatsen zich uitleven op de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Voorts bieden wij horeca en animatie, een beeldige omgeving, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtomgeving vlakbij Boom

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen tekort bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 restaurant/tavernes hebben we snack- en drankautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar staan. In ons restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u rustig genieten van overheerlijke gastronomie. Gedurende het kampeerseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een enorm tof animatieprogramma voor zowel jong als oud. Zodat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping met jaarplaatsen. De winkel op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige aankopen. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kan u een tweetal puike gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. Daarbovenop kan u permanent gebruik maken van goed in orde gehouden toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Verder verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Boom!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Boom

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Boom is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Boom is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Boom!