Prachtige camping met stacaravans Antwerpen

Een luisterrijke camping met stacaravans bij Antwerpen

 Diepvennen, de gedroomde camping met stacaravans met zwemparadijs schitterend gesitueerd bij Antwerpen

Voor een heuglijke vakantietijd voor het hele gezin bij Antwerpen moet u bij Diepvennen zijn. Wij hebben alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een heuglijk logement aan te bieden. uitrusten, dat alles kan op onze camping met stacaravans die uitgerust is met visvijver en zwempoel en gesitueerd in de inspirerende en fameuze buurt in de buurt van Antwerpen. Het kinderbad, de speeltuin en andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer maken dat de kleintjes zich geen seconde zullen vervelen op de camping met stacaravans. Voorts leveren we bij Diepvennen animatie en horeca, in een fameuze buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met topvoorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving nabij Antwerpen

Met twee taverne-restaurtants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. In ons fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van heerlijke gastronomie. Gedurende het seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een heel afwisselend animatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met stacaravans. Voor de nodige inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping met stacaravans staat er een prima geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u trouwens 2 sfeervolle herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met stacaravans.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met stacaravans. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met stacaravans vindbaar in de ruime omgeving van Antwerpen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Antwerpen

Onze camping met stacaravans, centraal gelegen in het land, bij Antwerpen is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met stacaravans kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Antwerpen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Antwerpen!