Leuke camping met staanplaatsen Zemst

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Zemst

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs fantastisch gesitueerd op korte afstand van Zemst

Voor een zalige kampeervakantie voor de hele familie in de omgeving van Zemst moet u echt bij onze camping met staanplaatsen aankloppen. We hebben absoluut alles in petto om ieder een fantastisch verblijf te geven. Op het camping met staanplaatsen in de omgeving van Zemst kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of zorgeloos zalig rusten. De actieve kinderen kunnen altijd op onze camping met staanplaatsen zich uitleven in de mooie speeltuin of het kinderbad. Daarbovenop leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, in een grandioze locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met topvoorzieningen en animatie op maat in een topomgeving nabij Zemst

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er absoluut geen tekort bij camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop onze twee restaurant-taverenes bieden we zowel snack- als drankautomaten die altijd beschikbaar zijn. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van fijne gerechten. Enthousiaste recreatieverenigingen plezieren de kampeergasten met een zeer tof animatie-aanbod waarin zowel de jongere mensen als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met staanplaatsen. De supermarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet hollen voor de nodige aankopen. Indien u buiten de camping wilt tafelen, kunt u twee uitstekende gezellige herbergen vinden op korte afstand. Verder kan u dag en nacht gebruik maken van prima verzorgd toiletten, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met staanplaatsen is er te vinden in de omgeving van Zemst!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Zemst

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Zemst is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Zemst!