Fantastische camping met trekkershutten Meise

Een oogverblindende camping met trekkershutten bij Meise

 Diepvennen, de gedroomde camping met trekkershutten met zwemparadijs wondermooi gesitueerd op korte afstand van Meise

Voor een heerlijke vakantietijd voor het hele gezin in de omgeving van Meise moet je echt bij Diepvennen aankloppen. Op onze camping met trekkershutten die heel wat dingen te bieden heeft, kunt u een sublieme kampeervakantie doormaken. Tafelen, uitrusten, sporten, al die dingen kunnen in de camping met trekkershutten Diepvennen die uitgerust is met zwem- en visvijver en gesitueerd in de inspirerende en heerlijke omgevingskader van Meise. De actieve kinderen kunnen op de camping met trekkershutten zich uitleven in de veilige speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Bovendien bieden wij animatie en horeca, in een betoverende buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een leuke buurt bij Meise

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kan u genieten van overheerlijke gastronomie. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een uiterst afwisselend animatie-aanbod voor jong en oud. Pret gegarandeerd. De supermarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet gaan voor de nodige aankopen. Als u niet op het terrein wilt tafelen, kan u enkele uitstekende herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Voorts kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed onderhouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De prima uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten is er te vinden in de buurt van Meise!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitjes naar Meise

Onze camping met trekkershutten, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Meise is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fabuleuze natuur bij Meise kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Meise!