Fantastische camping met stacaravans Grimbergen

Een schitterende camping met stacaravans bij Grimbergen

 Diepvennen, de ideale camping met stacaravans met zwemparadijs mooi gelegen vlakbij Grimbergen

1 perfect adres voor een formidabele kampeervakantie nabij Grimbergen: camping met stacaravans Diepvennen. Wij hebben alles in huis om ieder een formidabel logement te bezorgen. Op de camping met stacaravans nabij Grimbergen kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, petanque, tafeltennis,… ) of aangenaam heerlijk luieren. De actieve kinderen kunnen als ze willen op onze camping met stacaravans zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk bieden we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een uitgebreid horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen valt er een oogverblindende buurt te verkennen rondom Grimbergen.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Grimbergen

Aan eet-en drankmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop onze twee taverne-restaurants voorzien we drank- en snackautomaten die altijd beschikbaar zijn. De topkeuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van onbetwiste topkwaliteit. Recreatieverenigingen plezieren onze kampeerders met een enorm gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassen mensen hun gading vinden. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met stacaravans. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de broodnodige aankopen. In de nabije omtrek vindt u verder 2 sfeervolle herbergen. Daarnaast kunt u dag en nacht gebruik maken van netjes hygiënisch sanitair, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met stacaravans. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Grimbergen is een prima uitgeruste camping met stacaravans!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitstapjes naar Grimbergen

U kan Diepvennen, vlakbij Grimbergen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Grimbergen!