Fantastische camping met chalets Antwerpen

Een prachtige camping met chalets bij Antwerpen

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs beeldig gelegen vlakbij Antwerpen

Eén toplocatie voor een geweldige kampeerperiode vlakbij Antwerpen: het camping met chalets Diepvennen. Op onze camping met chalets die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een schilderachtige campingtijd meemaken. Op het camping met chalets niet ver van Antwerpen kunt u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of doodeenvoudig zalig relaxen. Het kinderbad, de speeltuin en andere speelmogelijkheden staan er garant voor dat de allerkleinsten zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met chalets. Daarbovenop bieden we bij Diepvennen animatie en horeca, middenin een wondermooie setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en animatie op maat in een leuke buurt vlakbij Antwerpen

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen honger lijden. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u rustig genieten van overheerlijke schotels. Gespecialiseerde recreatieteams amuseren de gasten met een enorm gevuld animatie-aanbod waarin zowel de jeugd als de volwassenen hun gading vinden. Vermaak gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met chalets staat een degelijk voorziene minimarkt/supermarkt. Wanneer u niet op het terrein wilt tafelen, kan u enkele uitstekende gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons netjes en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met chalets.

De goed toegeruste camping met chalets Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Antwerpen is een zeer goed toegeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitjes naar Antwerpen

U kan Diepvennen, bij Antwerpen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Antwerpen!