Leuke camping met stacaravans Willebroek

Een mooie camping met stacaravans bij Willebroek

 Diepvennen, de beste camping met stacaravans met zwemparadijs wondermooi gesitueerd bij Willebroek

Voor een heerlijke kampeervakantie voor het hele gezin in de omgeving van Willebroek moet u echt bij Diepvennen langskomen. In onze camping met stacaravans die enorm veel te bieden heeft, kunt u een sublieme vakantie doormaken. uitrusten, al dat kan bij onze camping met stacaravans die beschikt over visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de uitmuntende en schitterende setting in de omgeving van Willebroek. Het kinderbad, de speeltuin en andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer staan er garant voor dat de kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met stacaravans. Bovendien hebben wij horeca en animatie, in een grandioze setting, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtbuurt nabij Willebroek

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop de twee restaurant-taverenes voorzien we drank- en snackautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. De topkeuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een zeer gevarieerd animatie-aanbod voor iedereen: jong of oud. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor uw nodige inkopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein van de camping met stacaravans staat een prima geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de directe buurt vindt u trouwens 2 gezellige herbergen. Bovendien kan u permanent gebruik maken van goed onderhouden toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping met stacaravans Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een prima toegeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor tripjes naar Willebroek

U kan Diepvennen, vlakbij Willebroek, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fraaie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Willebroek is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Willebroek!