Unieke camping met staanplaatsen Nieuwenrode

Een unieke camping met staanplaatsen bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd in de buurt van Nieuwenrode

Voor een heerlijke vakantietijd voor het ganse gezin nabij Nieuwenrode moet je echt bij Diepvennen zijn. Op onze camping met staanplaatsen die heel wat dingen te bieden heeft, kan u een fabuleuze kampeervakantie doormaken. In de camping met staanplaatsen in de buurt van Nieuwenrode kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of aangenaam lekker luieren. Het kinderbad, de speeltuin en andere speelmogelijkheden maken dat de jongste kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Daarbovenop hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, een fraaie setting, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een topomgeving vlakbij Nieuwenrode

Aan eet- en drankgelegenheden is er absoluut geen tekort bij camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop de twee restaurant/tavernes bieden we zowel drank- als snackautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar staan. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van overheerlijke schotels. Gedurende het vakantieseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning met een zeer gevarieerd animatie-aanbod voor oud en jong. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met staanplaatsen. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op het terrein van de camping met staanplaatsen staat er een degelijk gesorteerde minimarkt. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kan u 2 puike herbergen uitproberen op wandelafstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn voorzien op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met staanplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met staanplaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Nieuwenrode!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Nieuwenrode

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Nieuwenrode is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schilderachtige natuur bij Nieuwenrode kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Nieuwenrode!