Unieke camping met toeristische plaatsen Brussel

Een schitterende camping met toeristische plaatsen bij Brussel

 Diepvennen, de gedroomde camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs schitterend gelegen op korte afstand van Brussel

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor het hele gezin in de buurt van Brussel moet je echt bij camping met toeristische plaatsen Diepvennen langskomen. Wij hebben alles in huis om ieder een onvergetelijk logement te verschaffen. Tafelen, uitrusten, sporten, al die dingen kunnen in onze camping met toeristische plaatsen Diepvennen die beschikt over vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en genesteld in de kansrijke en fabuleuze buurt nabij Brussel. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met toeristische plaatsen hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarenboven hebben wij horeca, animatie, middenin een oogverblindende buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtomgeving nabij Brussel

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen tekort in camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want naast de twee taverne-restaurants bieden we snack- en drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. In ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u aangenaam genieten van overheerlijke schotels. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning met een uiterst afwisselend animatie-aanbod voor iedereen: jong of oud. Met als doel dat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met toeristische plaatsen. Voor de doordeweekse kleine winkelaankopen hoeft u niet ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met toeristische plaatsen is een prima voorziene minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u trouwens enkele gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en prima onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn voorzien op de camping met toeristische plaatsen.

De prima uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met toeristische plaatsen is er te vinden in de buurt van Brussel!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Brussel

Onze camping met toeristische plaatsen, centraal gelegen in het land, bij Brussel is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Brussel!