Leuke camping met trekkershutten Vilvoorde

Een oogverblindende camping met trekkershutten bij Vilvoorde

 Diepvennen, de gedroomde camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gesitueerd vlakbij Vilvoorde

Slechts één topadres voor een fabuleuze vakantie bij Vilvoorde: het camping met trekkershutten Diepvennen. Op onze camping met trekkershutten die heel veel in huis heeft, kunt u een fameuze kampeervakantie beleven. Op de camping met trekkershutten vlakbij Vilvoorde kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, petanque, tafeltennis,… ) of ongegeneerd zalig niksen. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van de camping met trekkershutten zich uitleven op de veilige speeltuin of het populaire kinderbad. Daarbovenop hebben wij horeca en animatie, middenin een grandioze omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met goede accommodatie en topanimatie in een prachtbuurt bij Vilvoorde

Met twee restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger lijden. De keuken in het knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename ontspanning dmv een enorm gevarieerd animatieprogramma voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Met als doel dat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met trekkershutten. Voor de doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met trekkershutten staat een degelijk geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u verder 2 gezellige herbergen. Voorts kan u permanent gebruik maken van zeer goed in orde gehouden sanitair, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met trekkershutten. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten is er te vinden in de omgeving van Vilvoorde!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitjes naar Vilvoorde

Onze camping met trekkershutten, strategisch gesitueerd in het land, bij Vilvoorde is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Vilvoorde is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Vilvoorde!