Prachtige camping Dendermonde

Een fraaie camping bij Dendermonde

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs beeldig gesitueerd nabij Dendermonde

Voor een zalige vakantie voor het hele gezin bij Dendermonde moet je echt bij Diepvennen zijn. In onze camping die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fabuleuze vakantie meemaken. tafelen, het kan allemaal bij onze camping die beschikt over zwem- en visvijver en bovendien gelegen in de inspirerende en sublieme setting bij Dendermonde. Kinderen kunnen als ze willen op de camping zich uitleven in de speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard bieden we eveneens animatiemogelijkheden, een geweldig horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een sublieme omgeving te verkennen vlakbij Dendermonde.

Lees meer

Een camping met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving nabij Dendermonde

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen gebrek bij camping Diepvennen, want bovenop onze twee eethuis/taverne-restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar zijn. De topkeuken in ons restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams plezieren alle gasten met een zeer leuk animatie-aanbod waarbij zowel de jongere mensen als de volwassenen en senioren zich zullen vermaken. Zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping is een degelijk geëquipeerde supermarkt/minimarkt. In de directe omtrek vindt u voorts een tweetal herbergen. Verder kunt u gebruik maken van netjes hygiënisch sanitair, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de ruime omgeving van Dendermonde!

Centraal gelegen Diepvennen, camping perfect geschikt voor tripjes naar Dendermonde

U kunt Diepvennen, vlakbij Dendermonde, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Dendermonde!