Leuke camping Puurs

Een schitterende camping bij Puurs

 Diepvennen, de ideale camping met zwemparadijs beeldig gesitueerd op korte afstand van Puurs

Slechts één goed adres voor een fantastische vakantie in de omgeving van Puurs: het camping Diepvennen. Op de camping die heel wat dingen te bieden heeft, kunt u een fameuze vakantie doormaken. Op de camping in de buurt van Puurs kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, petanque of tafeltennis,… ) of simpelweg lekker luieren. De actieve kinderen kunnen altijd op de terreinen van de camping hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het propere kinderbad. Bovendien bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, een schitterende omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met prima voorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Puurs

Met twee restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. De heerlijke keuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een enorm gevarieerd animatieprogramma voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Vermaak gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de nodige aankopen. In de nabije omtrek vindt u voorts 2 sfeervolle herbergen. Daarnaast kan u dag en nacht gebruik maken van prima in orde gehouden toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Puurs is een zeer goed toegeruste camping!

Centraal gelegen Diepvennen, camping perfect geschikt voor tripjes naar Puurs

U kan Diepvennen, bij Puurs, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een beeldige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Puurs!