Prachtige camping met jaarplaatsen Zemst

Een unieke camping met jaarplaatsen bij Zemst

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs prachtig gelegen in de buurt van Zemst

Slechts één toplocatie voor een onvergetelijke vakantie in de omgeving van Zemst: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kan u een grandioze vakantie meemaken. Tafelen, uitrusten, sporten, al dat kan in de camping met jaarplaatsen die voorzien is van visvijver en zwemvijver en gelegen in de kansrijke en grandioze setting nabij Zemst. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het kinderbad. Vanzelfsprekend bieden we daarnaast ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen is er een wondermooie omgeving te verkennen vlakbij Zemst.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt vlakbij Zemst

Aan eet- en drankgelegenheden geen tekort bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 eethuis/taverne-restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die permanent beschikbaar zijn. In ons fijne restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van fijne gastronomie. Enthousiaste recreatieverenigingen entertainen de kampeergasten met een bijzonder gesmaakt animatieprogramma waarin zowel de jeugd als de volwassenen en senioren zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor de nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een degelijk voorziene supermarkt/minimarkt. In de nabije omtrek vindt u voorts een tweetal gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

De goed toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Zemst!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Zemst

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Zemst is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De wondermooie natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Zemst!