Prachtige camping met staanplaatsen Mechelen

Een unieke camping met staanplaatsen bij Mechelen

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd bij Mechelen

1 topper voor een onovertroffen vakantie nabij Mechelen: het camping met staanplaatsen Diepvennen. Op de camping met staanplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een fameuze kampeervakantie beleven. In de camping met staanplaatsen in de buurt van Mechelen kunt u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisterrein, petanque,… ) of gewoon aangenaam luieren. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer maken dat de ‘kids’ zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Daarbovenop hebben wij horeca, animatie, in een mooie locatie, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een prachtomgeving vlakbij Mechelen

Aan drank- en eetmogelijkheden is er geen tekort bij camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop de twee eethuis/taverne-restaurants bieden we zowel snack- als drankautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar staan. De keuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van zeer hoge kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen onze kampeergasten met een zeer geslaagd animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Vermaak gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen staat er een goed gesorteerde supermarkt. In de directe omgeving vindt u daarbovenop 2 gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen schoon en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uwer beschikking op de camping met staanplaatsen.

De prima toegeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Mechelen is een uitstekend toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Mechelen

U kan Diepvennen, vlakbij Mechelen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kunt u perfect een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De beeldige natuur bij Mechelen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Mechelen!