Fantastische camping met zwemvijver Merchtem

Een luisterrijke camping met zwemvijver bij Merchtem

 Diepvennen, de beste camping met zwemvijver met zwemparadijs geweldig gesitueerd bij Merchtem

Eén topadres voor een fabuleuze kampeertijd bij Merchtem: het camping met zwemvijver Diepvennen. In de camping met zwemvijver die heel wat dingen te bieden heeft, kunt u een beeldige kampeervakantie meemaken. Op het camping met zwemvijver vlakbij Merchtem kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of simpelweg aangenaam luieren. Kinderen kunnen altijd op de terreinen van de camping met zwemvijver hun hartje ophalen in de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Vanzelfsprekend bieden we ook animatiemogelijkheden, een geweldig horeca-aanbod en naast de camping is er een oogverblindende buurt te ontdekken vlakbij Merchtem.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving vlakbij Merchtem

Met 2 taverne-restaurtants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. In ons fijne restaurant Ter Wilgen kunt u aangenaam genieten van overheerlijke schotels. Recreatieverenigingen entertainen al onze kampeerders met een bijzonder geslaagd animatie-aanbod waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen amuseren. Zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met zwemvijver. Voor uw dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met zwemvijver staat er een uitstekend gesorteerde minimarkt. In de nabije buurt vindt u voorts 2 knusse herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping netjes en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met zwemvijver. Verder verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Merchtem is een prima uitgeruste camping met zwemvijver!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitjes naar Merchtem

U kunt Diepvennen, bij Merchtem, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met zwemvijver kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Merchtem is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Merchtem!