Prachtige camping met toeristische plaatsen Zemst

Een luisterrijke camping met toeristische plaatsen bij Zemst

 Diepvennen, de ideale camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fraai gesitueerd vlakbij Zemst

1 topper voor een ongeëvenaarde kampeervakantie vlakbij Zemst: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. We hebben werkelijk alles in petto om u een heuglijk logement aan te bieden. Sporten, zwemmen, relaxen, al die dingen kunnen bij de camping met toeristische plaatsen Diepvennen die beschikt over vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gelegen in de uitmuntende en fabuleuze setting bij Zemst. De actieve kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met toeristische plaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard garanderen we ook animatie voor jong en oud, een top horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen valt er een grandioze omgeving te verkennen vlakbij Zemst.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving nabij Zemst

Met 2 taverne-restaurtants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van overheerlijke schotels. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s met een uiterst afwisselend animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Zodat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping met toeristische plaatsen. Voor uw doordeweekse inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met toeristische plaatsen staat een degelijk geëquipeerde minimarkt/supermarkt. Wanneer u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kunt u 2 prima herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasinfrastructuur is bij ons netjes en goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

De goed toegeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Zemst is een zeer goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Zemst

U kan Diepvennen, vlakbij Zemst, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De heerlijke natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Zemst!