Prachtige camping met zwemvijver Brussel

Een mooie camping met zwemvijver bij Brussel

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemvijver met zwemparadijs knap gelegen op korte afstand van Brussel

Voor een mooie vakantieperiode voor de ganse familie in de buurt van Brussel moet u bij camping met zwemvijver Diepvennen langskomen. Wij hebben absoluut alles in ons arsenaal om iedereen een onvergetelijk logement aan te bieden. In de camping met zwemvijver bij Brussel kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of aangenaam zalig niksen. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de allerkleinsten zich geen enkele seconde vervelen op de camping met zwemvijver. Natuurlijk garanderen wij ook animatiemogelijkheden, een zeer mooi horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een schilderachtige omgeving te verkennen op korte afstand van Brussel.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Brussel

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen tekort bij camping met zwemvijver Diepvennen, want naast onze 2 restaurant/tavernes hebben we drank- en snackautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar zijn. De topkeuken in het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Recreatieverenigingen verwennen onze kampeergasten met een bijzonder gesmaakt animatieprogramma waarbij zowel de jongeren als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor de nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met zwemvijver is er een uitstekend voorziene minimarkt/supermarkt. In de directe buurt vindt u daarbovenop enkele herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen proper en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met zwemvijver. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Brussel is een zeer goed toegeruste camping met zwemvijver!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor uitstapjes naar Brussel

U kunt Diepvennen, bij Brussel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De wondermooie natuur bij Brussel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Brussel!