Unieke camping met stacaravans Boom

Een prachtige camping met stacaravans bij Boom

 Diepvennen, de perfecte camping met stacaravans met zwemparadijs prachtig gelegen in de omgeving van Boom

Eén toplocatie voor een heerlijke vakantie vlakbij Boom: camping met stacaravans Diepvennen. We hebben absoluut alles in huis om u een fantastisch logement te bezorgen. Op het camping met stacaravans in de omgeving van Boom kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of aangenaam aangenaam nietsdoen. De speeltuin, het kinderbad en andere vormen van kinderentertainment verzekeren dat de kleintjes zich geen seconde zullen vervelen op de camping met stacaravans. Daarenboven bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een oogverblindende omgeving, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een leuke buurt bij Boom

Met 2 restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger hebben. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u rustig genieten van overheerlijke gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams amuseren onze kampeerders met een zeer leuk animatieprogramma waarin zowel de jeugd als de iets oudere mensen hun gading vinden. Toffe toestanden gegarandeerd. De winkel op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de broodnodige inkopen. In de nabije omtrek vindt u daarbovenop een tweetal knusse herbergen. Verder kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van prima in orde gehouden sanitair, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met stacaravans. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met stacaravans is er te vinden in de ruime omgeving van Boom!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitjes naar Boom

U kan Diepvennen, bij Boom, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Boom!