Prachtige camping met jaarplaatsen Dendermonde

Een magnifieke camping met jaarplaatsen bij Dendermonde

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd op korte afstand van Dendermonde

1 topper voor een geweldige vakantie vlakbij Dendermonde: camping met jaarplaatsen Diepvennen. We hebben alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een heuglijk verblijf te geven. Relaxen, tafelen of sporten, het kan allemaal op onze camping met jaarplaatsen Diepvennen die beschikt over zwemvijver en visvijver en gesitueerd in de uitmuntende en wondermooie setting in de buurt van Dendermonde. Het kinderbad, het speelparadijs en andere mogelijkheden tot kinderamusement maken dat de kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Verder bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, een schilderachtige setting, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Dendermonde

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er absoluut geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de twee eethuis/taverne-restaurants staan er snack- en drankautomaten die altijd beschikbaar staan. De topkeuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Tijdens het vakantieseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een heel leuk animatie-aanbod voor oud en jong. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor de dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een uitstekend voorziene supermarkt/minimarkt. Wanneer u buiten het terrein wilt tafelen, kan u enkele prima herbergen vinden op korte afstand. Voorts kan u permanent gebruik maken van zeer goed in orde gehouden toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de omgeving van Dendermonde!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Dendermonde

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Dendermonde is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Dendermonde is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Dendermonde!