Fantastische camping met staanplaatsen Brussel

Een luisterrijke camping met staanplaatsen bij Brussel

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd in de omgeving van Brussel

Voor een fantastische kampeervakantie voor het hele gezin nabij Brussel moet u bij onze camping met staanplaatsen langskomen. We hebben absoluut alles in petto om u een heuglijk logement te verschaffen. Sporten, relaxen, zwemmen, het kan allemaal in de camping met staanplaatsen Diepvennen die beschikt over vis- en zwemvijver en bovendien gelegen in de uitmuntende en sublieme omgevingskader in de omgeving van Brussel. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke vormen van kinderentertainment staan er garant voor dat de allerkleinsten zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Vanzelfsprekend garanderen wij eveneens animatie voor jong en oud, een zeer mooi horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen is er een ronduit prachtige omgeving te verkennen vlakbij Brussel.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving nabij Brussel

Met 2 tavernes/restaurants en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen honger hebben. De topkeuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een heel leuk animatieprogramma voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Met als doel dat u zich geen minuut verveelt op de camping met staanplaatsen. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen is een degelijk voorziene supermarkt/minimarkt. Als u buiten de camping wilt tafelen, kunt u een paar prima gezellige herbergen vinden op korte afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen proper en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met staanplaatsen.

De goed uitgeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Brussel is een uitstekend toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Brussel

U kan Diepvennen, vlakbij Brussel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Brussel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Brussel!