Unieke camping met seizoensplaatsen Zemst

Een schitterende camping met seizoensplaatsen bij Zemst

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen bij Zemst

Slechts één adres voor een fabuleuze kampeertijd in de buurt van Zemst: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Op onze camping met seizoensplaatsen die zeer veel in huis heeft, kunt u een schilderachtige vakantieperiode doormaken. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan in de camping met seizoensplaatsen uitgerust met zwempoel en visvijver en daarenboven gelegen in de inspirerende en mooie setting in de omgeving van Zemst. De actieve kinderen kunnen op de camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Verder leveren we bij Diepvennen animatie en horeca, middenin een natuurrijke setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving nabij Zemst

Met twee restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. De heerlijke keuken in ons restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen al onze gasten met een bijzonder geslaagd animatieprogramma waarin zowel de jongeren als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met seizoensplaatsen. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de dagelijkse boodschappen. In de nabije omtrek vindt u trouwens een tweetal knusse herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Zemst is een prima toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Zemst

U kan Diepvennen, bij Zemst, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fraaie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De sublieme natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Zemst!