Unieke camping met trekkershutten Boom

Een prachtige camping met trekkershutten bij Boom

 Diepvennen, de beste camping met trekkershutten met zwemparadijs fantastisch gesitueerd bij Boom

Voor een mooie kampeervakantie voor de ganse familie bij Boom moet je echt bij camping met trekkershutten Diepvennen aankloppen. Op onze camping met trekkershutten die heel wat dingen te bieden heeft, kan u een fantastische vakantie doormaken. uitrusten, al dat kan bij de camping met trekkershutten die voorzien is van zwem- en visvijver en bovendien gelegen in de inspirerende en schitterende omgeving in de buurt van Boom. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de camping met trekkershutten hun hartje ophalen op de speeltuin of het populaire kinderbad. Voorts bieden wij animatie en horeca, middenin een schitterende buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving vlakbij Boom

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen tekort bij camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze 2 restaurant/tavernes hebben we zowel drank- als snackautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u aangenaam genieten van overheerlijke gastronomie. Recreatieverenigingen entertainen onze kampeerders met een geweldig tof animatieprogramma waarbij zowel de jongeren als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op de camping met trekkershutten. De minimarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige aankopen. In de nabije buurt vindt u daarbovenop een tweetal sfeervolle herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen schoon en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn aanwezig op de camping met trekkershutten.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met trekkershutten. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten vindbaar in de ruime omgeving van Boom!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitjes naar Boom

U kan Diepvennen, bij Boom, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met trekkershutten kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Boom!