Unieke camping met toeristische plaatsen Antwerpen

Een fraaie camping met toeristische plaatsen bij Antwerpen

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd vlakbij Antwerpen

Slechts één topper voor een fabuleuze kampeerperiode vlakbij Antwerpen: het camping met toeristische plaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in huis om ieder een formidabel verblijf te bezorgen. Sporten, zwemmen, relaxen, dat alles kan bij onze camping met toeristische plaatsen Diepvennen die uitgerust is met zwem- en visvijver en genesteld in de interessante en fameuze omgeving van Antwerpen. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere kindervermaak zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Natuurlijk garanderen wij ook animatie, een goed horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen valt er een schilderachtige buurt te verkennen rondom Antwerpen.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Antwerpen

Met 2 taverne-restaurtants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen zeker geen honger lijden. De topkeuken in ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams plezieren alle gasten met een enorm leuk animatieluik waarin zowel de jongere mensen als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Fun gegarandeerd. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met toeristische plaatsen staat er een goed voorziene supermarkt/minimarkt. In de nabije omgeving vindt u daarbovenop een tweetal herbergen. Bovendien kunt u permanent gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met toeristische plaatsen vindbaar in de buurt van Antwerpen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Antwerpen

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Antwerpen is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De beeldige natuur bij Antwerpen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Antwerpen!