Camping Brussel

Een oogverblindende camping bij Brussel

Diepvennen, de gedroomde camping met zwemparadijs, schitterend gelegen vlakbij Brussel

Voor een fantastische kampeervakantie voor het ganse gezin vlakbij Brussel moet je echt bij camping Diepvennen zijn. In onze camping die heel veel in huis heeft, kunt u een beeldige vakantieperiode beleven. Op de camping in de buurt van Brussel kan u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of doodleuk lekker relaxen. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Natuurlijk bieden we ook animatie op maat, een fantastisch horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen valt er een grandioze buurt te ontdekken vlakbij Brussel.

Lees meer

Een camping met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving nabij Brussel

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de camping Diepvennen geen moment honger hebben. De keuken in ons gezellige restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een zeer leuk animatieprogramma voor mensen van alle leeftijden. Plezier gegarandeerd. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping is er een goed voorziene minimarkt. Als u niet op het terrein wilt eten, kunt u een paar prima gezellige herbergen vinden op wandelafstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping netjes en zeer goed onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn voorzien op de camping.

De prima uitgeruste camping Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Voorts verhuren wij op het terrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Brussel is een uitstekend uitgeruste camping!

Het centraal gelegen Diepvennen, een camping ideaal geschikt voor uitjes naar Brussel

Onze camping, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Brussel is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij Brussel vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schitterende natuur bij Brussel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, een camping met eindeloze waterpretmogelijkheden met een veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Brussel!