Unieke camping met staanplaatsen Puurs

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Puurs

 Diepvennen, de beste camping met staanplaatsen met zwemparadijs mooi gelegen in de buurt van Puurs

Eén adres voor een onvergetelijke kampeerperiode nabij Puurs: camping met staanplaatsen Diepvennen. Wij hebben alles in ons arsenaal om u een onvergetelijk logement te verschaffen. Op het camping met staanplaatsen in de buurt van Puurs kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisterrein, petanque, tafeltennis,… ) of gewoon lekker op rust komen. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere vormen van kinderentertainment maken dat de kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met staanplaatsen. Natuurlijk bieden we eveneens animatie voor jong en oud, een fantastisch horeca-assortiment en buiten de camping is er een wondermooie buurt te verkennen nabij Puurs.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een leuke buurt nabij Puurs

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen gebrek in camping met staanplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes bieden we snack- en drankautomaten die 24/24 tot uw beschikking zijn. In ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u aangenaam genieten van lekkere gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen al onze gasten met een enorm geslaagd animatie-aanbod waarin zowel de jongeren als de volwassenen hun gading vinden. Met als doel dat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met staanplaatsen. Voor de dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein van de camping met staanplaatsen is een degelijk geëquipeerde supermarkt/minimarkt. In de nabije omgeving vindt u trouwens enkele sfeervolle herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn aanwezig op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met staanplaatsen vindbaar in de omgeving van Puurs!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Puurs

U kan Diepvennen, bij Puurs, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kan u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fameuze natuur bij Puurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Puurs!