Leuke camping met jaarplaatsen Meise

Een oogverblindende camping met jaarplaatsen bij Meise

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen bij Meise

Voor een fantastische vakantie voor de hele familie vlakbij Meise moet u bij onze camping met jaarplaatsen aankloppen. Wij hebben alles in ons arsenaal om ieder een formidabel logement te geven. In de camping met jaarplaatsen in de omgeving van Meise kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of doodeenvoudig aangenaam relaxen. Kinderen kunnen als ze willen op onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het kinderbad. Verder leveren wij animatie en horeca, een heerlijke omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt vlakbij Meise

Met 2 taverne-restaurtants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. In ons restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van fijne gerechten. Gedurende het vakantieseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een heel gevarieerd animatieprogramma voor mensen van alle leeftijden. Pret gegarandeerd. De supermarkt op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te gaan voor de nodige boodschappen. In de directe buurt vindt u daarbovenop twee sfeervolle herbergen. Daarbovenop kan u permanent gebruik maken van prima hygiënisch sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Meise is een zeer goed uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Meise

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Meise is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Meise kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Meise!