Prachtige camping met toeristische plaatsen Grimbergen

Een unieke camping met toeristische plaatsen bij Grimbergen

 Diepvennen, de gedroomde camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen op korte afstand van Grimbergen

Slechts één toplocatie voor een onovertroffen kampeerperiode vlakbij Grimbergen: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. In de camping met toeristische plaatsen die heel veel in huis heeft, kunt u een beeldige kampeertijd beleven. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan op onze camping met toeristische plaatsen Diepvennen die beschikt over zwemvijver en visvijver en bovendien gelegen in de uitmuntende en sublieme omgeving bij Grimbergen. Het kinderbad, de speeltuin en andere vormen van kinderentertainment verzekeren dat de allerkleinsten zich geen seconde zullen vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Natuurlijk voorzien we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een uitgebreid horeca-aanbod en vlak naast de camping valt er een ronduit prachtige omgeving te verkennen vlakbij Grimbergen.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een mooie omgeving nabij Grimbergen

Met een tweetal taverne-restaurtants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. De keuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning dmv een heel leuk animatie-aanbod voor oud en jong. Plezier gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met toeristische plaatsen is er een degelijk uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de nabije omtrek vindt u voorts een paar gezellige herbergen. Verder kunt u dag en nacht gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, hete douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met toeristische plaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Grimbergen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Grimbergen

U kunt Diepvennen, bij Grimbergen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Grimbergen is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Grimbergen!