Fantastische camping Buggenhout

Een magnifieke camping bij Buggenhout

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemparadijs geweldig gesitueerd nabij Buggenhout

Slechts één perfecte locatie voor een fantastische vakantie in de nabije omgeving van Buggenhout: camping Diepvennen. In onze camping die zeer wat dingen in huis heeft, kunt u een fabuleuze kampeervakantie meemaken. In de camping in de omgeving van Buggenhout kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, ping pong,… ) of simpelweg aangenaam luieren. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van de camping hun hartje ophalen in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard bieden we eveneens animatie op maat, een geweldig horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen valt er een sublieme buurt te verkennen rondom Buggenhout.

Lees meer

Een camping met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving nabij Buggenhout

Aan gelegenheden voor drank en eten absoluut geen gebrek bij camping Diepvennen, want bovenop de twee restaurant/tavernes voorzien we drank- en snackautomaten die constant beschikbaar staan. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kunt u aangenaam genieten van lekkere schotels. Tijdens het volledige seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning met een enorm leuk animatie-aanbod voor mensen van alle leeftijden. Plezier gegarandeerd. Voor de doordeweekse boodschappen en inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping is een degelijk gesorteerde minimarkt/supermarkt. In de nabije omgeving vindt u voorts een paar gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen schoon en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn tot uw beschikking op de camping.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Buggenhout is een prima toegeruste camping!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor uitjes naar Buggenhout

Onze camping, strategisch gesitueerd in het land, bij Buggenhout is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Buggenhout!