Fantastische camping met jaarplaatsen Bornem

Een prachtige camping met jaarplaatsen bij Bornem

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen vlakbij Bornem

Eén toplocatie voor een heerlijke vakantie nabij Bornem: camping met jaarplaatsen Diepvennen. In de camping met jaarplaatsen die enorm veel in huis heeft, kan u een betoverende campingtijd beleven. tafelen, het kan allemaal bij de camping met jaarplaatsen uitgerust met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en daarenboven gelegen in de uitmuntende en oogverblindende omgeving vlakbij Bornem. De actieve kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Natuurlijk verschaffen wij ook animatiemogelijkheden, een geweldig horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een fraaie buurt te ontdekken vlakbij Bornem.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving vlakbij Bornem

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen tekort in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 eethuis/taverne-restaurants staan er zowel drank- als snackautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u rustig genieten van overheerlijke gerechten. Tijdens het volledige seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning met een enorm leuk animatie-aanbod voor iedereen: jong of oud. Dat alles zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor de doordeweekse kleine winkelaankopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met jaarplaatsen staat een degelijk uitgeruste supermarkt/minimarkt. In de nabije omgeving vindt u verder twee sfeervolle herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uwer beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Bornem is een uitstekend toegeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Bornem

U kunt Diepvennen, vlakbij Bornem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De ronduit prachtige natuur bij Bornem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Bornem!