Fantastische camping met trekkershutten Sint-Katelijne-Waver

Een unieke camping met trekkershutten bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de ideale camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gelegen bij Sint-Katelijne-Waver

Slechts één topper voor een onvergetelijke kampeertijd bij Sint-Katelijne-Waver: het camping met trekkershutten Diepvennen. In de camping met trekkershutten die enorm veel te bieden heeft, kan u een fabuleuze vakantie meemaken. Sporten, relaxen, zwemmen, al dat kan in onze camping met trekkershutten Diepvennen uitgerust met visvijver en zwemvijver en gesitueerd in de interessante en betoverende omgevingskader nabij Sint-Katelijne-Waver. De actieve kinderen kunnen op de camping met trekkershutten hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Verder hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een ronduit prachtige omgeving, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt nabij Sint-Katelijne-Waver

Aan drank- en eetgelegenheden is er geen gebrek in camping met trekkershutten Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant-taverenes staan er zowel drank- als snackautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. In ons restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van fijne gerechten. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen onze kampeergasten met een zeer geslaagd animatieprogramma waarbij zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met trekkershutten. De supermarkt/minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver moet gaan voor de nodige boodschappen. Als u buiten het terrein wilt tafelen, kunt u twee degelijke gezellige herbergen vinden op bewandelbare afstand. Daarnaast kunt u gebruik maken van zeer goed in orde gehouden toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten vindbaar in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitstapjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met trekkershutten, strategisch gesitueerd in het land, bij Sint-Katelijne-Waver is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Sint-Katelijne-Waver is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Sint-Katelijne-Waver!