Leuke camping met seizoensplaatsen Opdorp

Een unieke camping met seizoensplaatsen bij Opdorp

 Diepvennen, de gedroomde camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs knap gelegen bij Opdorp

Eén adres voor een fantastische vakantie bij Opdorp: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Op de camping met seizoensplaatsen die zeer veel in huis heeft, kan u een wondermooie vakantieperiode meemaken. Relaxen sporten en tafelen, al dat kan op onze camping met seizoensplaatsen uitgerust met visvijver en zwempoel en daarenboven gelegen in de interessante en ronduit prachtige omgeving bij Opdorp. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met seizoensplaatsen zich uitleven op de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk voorzien we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een goed horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen valt er een oogverblindende buurt te verkennen nabij Opdorp.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving bij Opdorp

Met 2 restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger lijden. De keuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen verwennen al onze kampeerders met een bijzonder gesmaakt animatie-aanbod waarin zowel de jongeren als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met seizoensplaatsen. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met seizoensplaatsen is er een prima uitgeruste minimarkt/supermarkt. Als u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kunt u een paar uitstekende herbergen vinden op wandelafstand. De wasinfrastructuur is op onze camping schoon en goed onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

De goed toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met seizoensplaatsen vindbaar in de omgeving van Opdorp!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Opdorp

U kunt Diepvennen, bij Opdorp, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De fabuleuze natuur bij Opdorp kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Opdorp!