Prachtige camping met seizoensplaatsen Ruisbroek

Een kostelijke camping met seizoensplaatsen bij Ruisbroek

 Diepvennen, de perfecte camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs prachtig gelegen in de buurt van Ruisbroek

Eén goed adres voor een onvergetelijke kampeertijd nabij Ruisbroek: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Wij hebben alles in ons arsenaal om ieder een fantastisch verblijf te geven. In het camping met seizoensplaatsen bij Ruisbroek kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, petanque of tafeltennis,… ) of doodeenvoudig heerlijk luieren. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van onze camping met seizoensplaatsen zich uitleven op de veilige speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Natuurlijk bieden we eveneens animatie, een top horeca-aanbod en naast de camping valt er een fraaie omgeving te verkennen op korte afstand van Ruisbroek.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving bij Ruisbroek

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken geen tekort in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast de twee taverne/restaurants hebben we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 tot uw beschikking staan. In het restaurant Ter Wilgen kan u ten volle genieten van overheerlijke gastronomie. Recreatieverenigingen entertainen de gasten met een zeer gevuld animatieluik waarbij zowel de jongeren als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met seizoensplaatsen. De supermarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet lopen voor de onmisbare inkopen. Indien u niet op de campingplaats wilt eten, kan u een paar uitstekende herbergen uitproberen op korte afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Ruisbroek is een zeer goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Ruisbroek

Onze camping met seizoensplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Ruisbroek is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Ruisbroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Ruisbroek!