Unieke camping met trekkershutten Opwijk

Een magnifieke camping met trekkershutten bij Opwijk

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs fantastisch gelegen in de buurt van Opwijk

1 perfecte locatie voor een onovertroffen kampeervakantie nabij Opwijk: het camping met trekkershutten Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in ons arsenaal om u een onvergetelijk logement te geven. In de camping met trekkershutten nabij Opwijk kunt u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, tafeltennis of petanque,… ) of doodeenvoudig zalig rusten. De speeltuin, het kinderbad en andere speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de ‘kids’ zich geen enkel moment vervelen op de camping met trekkershutten. Uiteraard garanderen wij daarnaast ook animatiemogelijkheden, een mooi horeca-assortiment en vlak naast de camping is er een betoverende omgeving te ontdekken op korte afstand van Opwijk.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving nabij Opwijk

Aan gelegenheden voor drank en eten is er geen gebrek in camping met trekkershutten Diepvennen, want bovenop onze 2 taverne-restaurants hebben we zowel drank- als snackautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. De heerlijke keuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van topkwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen plezieren de kampeergasten met een enorm gesmaakt animatieluik waarin zowel de jongeren als de volwassenen en senioren zich zullen amuseren. Toffe toestanden gegarandeerd. De winkel op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de dagelijkse boodschappen. Als u buiten de camping wilt eten, kan u 2 uitstekende gezellige herbergen vinden op wandelafstand. Voorts kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van netjes hygiënisch sanitair, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met trekkershutten. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Opwijk is een uitstekend uitgeruste camping met trekkershutten!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor tripjes naar Opwijk

Onze camping met trekkershutten, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Opwijk is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Opwijk kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Opwijk!