Fantastische camping Duffel

Een fraaie camping bij Duffel

 Diepvennen, de ideale camping met zwemparadijs prachtig gelegen op korte afstand van Duffel

Voor een zalige kampeervakantie voor de hele familie in de buurt van Duffel moet u echt bij Diepvennen zijn. Wij hebben werkelijk alles in petto om ieder een onvergetelijk verblijf te verschaffen. In de camping vlakbij Duffel kan u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of zorgeloos heerlijk rusten. De speeltuin, het kinderbad en vele andere speelmogelijkheden staan er garant voor dat de jongste kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping. Uiteraard bieden we daarnaast ook animatie, een fantastisch horeca-assortiment en vlak naast de camping is er een schilderachtige buurt te verkennen nabij Duffel.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtomgeving bij Duffel

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen tekort in camping Diepvennen, want naast onze twee taverne/restaurants staan er snack- en drankautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar zijn. De heerlijke keuken in het restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een heel tof animatie-aanbod voor alle leeftijden. Zodat u zich geen minuut verveelt op onze camping. Voor de dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping is een degelijk geëquipeerde minimarkt/supermarkt. Indien u buiten het kampeerterrein wilt eten, kunt u enkele prima gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en zeer goed onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn aanwezig op de camping.

De goed uitgeruste camping Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Overal is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de omgeving van Duffel!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping ideaal geschikt voor tripjes naar Duffel

U kan Diepvennen, vlakbij Duffel, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Duffel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Duffel!